Tagasi listivaatesse

Aasta Kultuuris: Üks Aasta, Tuhat Naeratust?

Kaisa Kerge on  Valga vallavalitsuse kultuuri- ja haridusteenistuse kultuurispetsialist. Tööle asudes 2022.aastal soovitasin tal osaleda Eesti Rahvakultuuri Keskuse ja Kultuuriministeeriumi poolt ellu kutsutud „KOV kultuurijuhtide arenguprogrammis“. See programm andis talle ülevaate ja teadmised kohaliku kultuuripoliitika juhtimisest ja toimimisest. Ta on kiiresti sulandunud meie kultuuritöötajate perre.

Tegin talle pakkumise, et las esitab endale mõned küsimused ja ise ka vastab neile. Kaisa oli nõus ja mul on rõõm, et peale aastast töötamist (oktoober 2023 täitus esimene aasta) on ta ikka põnevil ja täis optimismi, minnes vastu uutele väljakutsetele. Seega nüüd saate lugeda, mida Kaisa endalt küsis ja kuidas vastas, Edu Sulle, Kaisa.