Oktoober läbi koolitusprisma

Oktoober on täiskasvanuõppes tähtis kuu. Juba 25. korda sai teoks Täiskasvanud Õppija Nädal (TÕN), mis kestis 12.-23. oktoobrini. Nädala fookuses on täiskasvanud õppijate, koolitajate, koolitussündmuste esiletõstmine ja täiskasvanueas õppimise väärtustamine. Meie alustasime TÕN nädalal Kultuurikorraldajate täienduskursuse järjekordse lennu koolitusega. Tänavuse kursuse läbiv teema on kultuuriorganisatsioonide- ja –projektide juhtimine, esimesel korral keskenduti pärimuse kasutamisele sündmuskorralduses ja tegevuste kavandamisele. Õppetöö kestab kevadeni ja toimub vaheldumisi Tallinnas ja Viljandis. Kursuse käigus valmib igal õppijal kas üksi või grupitööna ühe kultuurisündmuse ideekavand, mis järgmise aasta jooksul kodukohas ellu viiakse.