Avatud Talude päev ja „Peipsi kuld“ Rannapungerjal

Tuul puhub varsti viimasedki lehed puude otsast alla, aga kurvastada pole vaja – nii need asjad käivadki. Sügisel ongi paslik meenutada möödunud sooja suve. 23. juulil oli Avatud Talude Päeva raames Rannapungerja külas, Peipsi järvest kiviga visata Pärnaõue talus avatud mitte ainult võrratu pereresto, vaid toimus ka vaimse kultuuripärandi tutvustamine. Pereresto perenaine Pille Põld koostas möödunud aastal sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse – „Rääbise soolamine Rannapungerja külas“ – ning protsess innustas teda ka tegema koos kunstnik Mare Kõrtsiniga näituse, et kohalikke hästi hoitud lugusid veelgi paremini edasi anda. Valiku nendest mälestustest oli etenduseks kokku pannud ja esitas sel päeval Kiikla külateater.