Elu nagu muinasjutus – täis põnevust, üllatusi ja aina uusi väljakutseid

Järva maakonna iidses vabakülas Veteperes, A. H. Tammsaare kuulsaks kirjutatud Albu kandis, elab väikest kasvu särtsakas naine, kes pole oma kodukandist kaugemale kippunud. Või kui, siis vaid selleks, et kõrgkoolis tarkust taga nõuda ja uute oskustega koju tagasi pöörduda. Erakordne on lugu seetõttu, et Järvamaalt ikka enamasti minnakse. Tulemist või jäämist on oluliselt vähem. Noored tavatsevad küsida: „Mis siin teha on?“ Kaja Kraav tegevuse puuduse üle ei kurda, vastupidi. „Mul siin tegevust jagub!“ kirjutab Kaja kirju saates sõnumite lõppu. Kaja on Järva maakonna folkloorikuraator ja mitmete folklooriringide juhendaja. Enamik folklooriga seotud ettevõtmistest maakonnas toimuvad tema eestvedamisel.